Agrár

Dalos pályázatot hirdet az Agrármarketing Centrum

„Dalban mondjuk el!” címmel pályázatot hirdet az OMÉK szervezője, az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum.

Dalban mondjuk el!

címmel pályázatot hirdet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) szervezője, az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum (AMC). A pályázat célja, hogy a dalon keresztül minél többen megismerhessék Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvényét, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza – olvasható az AMC közleményében.

A végső, közönségszavazás által legjobbnak megválasztott pályázat írói lehetőséget kapnak az OMÉK nagyszínpadán a megírt dal előadására egy neves magyar együttes előzenekaraként. Emellett a győztesek 400 ezer forint értékű ajándékutalványt, OMÉK ajándékcsomagot, páros belépőjegyet kapnak, illetve a szervezők interjúk, videós megjelenések és PR cikkek megjelentetéséhez adnak szakmai és anyagi támogatást. A jelentkezőknek 2-3,5 perces zeneszámot kell leadniuk, melynek témája, dalszövege a következő kifejezésekre, kulcsszavakra épül (nem mindegyik kifejezésnek kell kötelezően szerepelnie a dalszövegben): OMÉK, mezőgazdaság, élelmiszeripar, kiállítás, vásár, élelmiszeripari és agrárinnováció, fenntarthatóság, digitalizáció, nemzetköziség, fogyasztói tudatosság, agrár életpálya.

Az agráriumról szóló dalokat várják
Fotó: AFP

A pályázók július 31-ig adhatják be dalaikat, a szakmai zsűri pedig augusztus 16-ig választja ki a legjobb három szerzeményt. Ezt követően a közösségi média felületen meghirdetett három legjobb pályázat közül a legmagasabb szavazatszámot elérő dal kerül ki győztesen.

omék agrárium mezőgazdaság Agrárminisztérium pályázat
Kapcsolódó cikkek