Cégvilág

SCD Kft.: szállodaberuházás Hajdúszoboszlón

Új négycsillagos szálloda épül Hajdúszoboszlón. A 143 szobás Hotel Aqua-Sol beruházója a 1,5 milliárd forintos forgalmú SCD Group Kft., amely mely erre a projektre hozta létre a Thermal Hotel Sport Kft.-t 40 millió forintos alaptőkével -- tájékoztatta lapunkat a cég kommunikációs vezetője. A társaság a kétmilliárd forintos projekthez 304 milliós vissza nem térítendő támogatást kapott a gazdasági tárcától. Az átadás jövő novemberben várható.
A Thermal Hotel Sport Kft. a szálloda üzemeltetését a Hunguest Hotels Rt.-nek kívánja átadni tízéves időtartamra, további tíz év opcióval.
A társaság elsősorban szállodák építését tervezi, de nem zárkózik el a rövid távú beruházásoktól sem. Ilyen például a szintén Hajdúszoboszlón felépült Árkád üzlet- és apartmanház, melyet tegnap adtak át. Az egymilliárd forintos projekt keretében 31 üzlethelyiséget és 44 lakást építettek.
A hajdúszoboszlói szálloda építését követően a társaság jövő februárban újabb beruházásba kezd. A Balaton mellett Tapolcán egy 230 szobás, szintén négycsillagos gyógyszállót építenek. Ezen kívül több hasonló projekt áll előkészítés alatt Nyugat-Magyarországon.

VG-->

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek