Cégvilág

Négy éttermet zárt be a Pizza Hut

A Pizza Hut étteremlánc négy egységgel lett karcsúbb január 1-jétől. Amint azt a magyarországi franchise-partner, a Kentucky System Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak elmondta, az alacsony vagy csökkenő gyalogosforgalom miatt zárták be az éttermeket Szegeden, Pécsett, a budaörsi benzinkútnál és az újpesti Centrum áruházban.

A jelenleg három Kentucky Fried Chicken- és 17 Pizza Hut-egységet üzemeltető társaság hálózatbővítési terveiben nagy szerepet játszanak a bevásárlóközpontok - ahol ma hét éttermük működik. Más, nagy forgalmú, központi helyen is nyitnak az idén 2-2, jövőre pedig 4-4 Pizza Hut, illetve KFC éttermet. A 650 fős Kentucky System Kft. adatai szerint a KFC éttermek 25, a Pizza Hut-egységek pedig 20 százalékos forgalomnövekedést értek el tavaly.

A Pizza Hut étteremlánc négy egységgel lett karcsúbb január 1-jétől. Amint azt a magyarországi franchise-partner, a Kentucky System Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak elmondta, az alacsony vagy csökkenő gyalogosforgalom miatt zárták be az éttermeket Szegeden, Pécsett, a budaörsi benzinkútnál és az újpesti Centrum áruházban. VG-Összefoglaló-->

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek