BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Főzőiskola munkahelyi csapatoknak

ÉLMÉNY. A kollégák közös főzése is lehet csapatépítő program, a gasztronómiai élmény pedig biztosan garantált – állítja Kócsa László, a Chefparade Főzőiskola alapítója. Nincsenek klasszikus tréningelemek, nem kell nehéz feladatokat megoldani, csupán egy cél van: az ebéd vagy a vacsora elkészítése. A munkahelyi csapatoknak mégis együtt kell működniük ahhoz, hogy kipróbálják magukat a gasztronómia világában. A félnapos program során a résztvevők megkapják a hozzávalókat és a receptet is, így csak főzőtudományban kell jeleskedniük. Ha azonban egész napos eseményről van szó, akkor a kreativitásra is szükség lesz, mivel a meglévő alapanyagokból kell kifőzniük, kisütniük, a recept összetételét. A csapatok ötletelését többek között kvízkérdések segítik, a helyes válaszokból derül ki, mi lesz a főétel. Ám a résztvevőknek „tervet” kell készíteni, hogy miként szerezzék meg a recept összes elemét, s együttműködésre van szükség. Kócsa László szerint ez utóbbi csapatépítési élményt főleg az olyan cégek kérik, ahol a projektmenedzsment problémát okoz, de az esemény apropóját egy új kolléga érkezése vagy több ismeretlen dolgozó új, közös projektje is adhatja. BGyM

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.