A Ferencváros egyik alapembere volt Mátyus János, aki korábban, 1998. júliusa és 1999. decembere között már játszott a Ferencvárosban. A válogatott védő Csank János és Bobby Davison bizalmát is élvezte ebben a szezonban, amit öt góllal hálált meg. Bár a szerződése június végén lejár, nem biztos, hogy elköszön a Fraditól.

A megállapodásban - amely egy évre köt a Fradihoz - szerepel egy kétéves opció, amely akkor lépett volna életbe, ha feljutunk. Ez nem sikerült, így június végén lejár a szerződésem, de nem biztos, hogy el kell majd köszönöm a Ferencvárostól. Berki Krisztián az FTC Zrt. vezérigazgatója a klubvezetésben ajánlott nekem állást, Bobby Davison pedig az újjászerveződő ferencvárosi utánpótlás-akadémián számítana rám edzőként. Bár korábban nem terveztem, hogy visszavonulok a labdarúgástól, de most gondolkodóba estem: az edzői pálya is vonz, ezért már meg is szereztem a B licencet. Emellett a Testnevelési Egyetem sportszervező szakán tanulok, tehát az sem állna távol tőlem, hogy a Ferencváros klubvezetésében dolgozzam. Egyelőre nem döntöttem el, hogy melyik utat választom - mondta a játékos a 100%Fradinak.

Korábban a Ferencváros vezetése hasonló ajánlatott tett Vincze Ottónak is, aki játékosként szintén elbúcsúzik a Ferencvárostól, de sportvezetőként maradhat a klubnál.