Cégvilág

Nem baj, ha kilöttyen! Vízálló billentyűzetek a Geniustól

A Slimstar 220 és 320-as billentyűzetek kiképzésüknek köszönhetően jól viselik a szokásos irodai baleseteket. Tökéletesen vízállóak, így akár folyóvíz alatt is tisztíthatóak. Emellett a billentyűk lágyabb, és ezáltal halkabb gépelést tesznek lehetővé.

A Slimstar 220 és 320 modellekkel a Genius két újabb vízálló billentyűzetet mutatott be. Kialakításuknak köszönhetően a folyadékot képesek elvezetni anélkül, hogy belső elektronikájuk károsodna, így például a kiömlő kávé vagy tea meg sem kottyan nekik, és akár folyóvíz alatt is tisztíthatjuk őket. Ráadásul használatukkal munkahelyünk zajszintje is csökkenthető: az alacsonyabb billentyűk, valamint a gombok mechanikája miatt – a notebookokhoz hasonlóan – a gépelés kisebb zajjal jár, kevesebb erőt igényel, és lágyabb hatást kelt – írja a Prohardver.

Mindkét modell három lépésben állítható talpat kapott, így tetszés szerinti dőlésszögben használhatók, ami szintén a komfortos munkavégzést hivatott szolgálni. A SlimStar 220 12, míg a SlimStar 320 16 speciális, a gyakran használt funkciók (médialejátszás, Office, internet stb.) számára fenntartott gombbal rendelkezik, és a Flip3D vagy a Vista Media Center is egyetlen kattintással előhívható róluk. A 320-as modellt ráadásként egy négyirányú görgetővel is ellátták, hogy dokumentumainkat, illetve a weboldalakat még könnyebben lapozgathassuk. Mindkét beviteli eszköz USB csatlakozón keresztül kapcsolódik a számítógépre. Az olcsóbb 220-as változatért 15, míg a 320-asért 20 eurót kér a Genius.


billentyűzet munkavégzés genius komfort
Kapcsolódó cikkek