Cégvilág

A legjobb felsőkategóriás és kompakt fényképezőgépek

Az EISA az "Európai Felsőkategóriás Tükörreflexes Fényképezőgép 2008-2009" címet az Olympus E-3-nak ítélte. Az "Európai Ultra Kompakt Fényképezőgép 2008-2009" címet a cég µ 1030 SW nevű modellje kapta.

Az EISA (European Imaging & Sound Association / Európai Kép és Hang Szövetség) 20 európai ország mintegy 50 prominens audió, videó, házimozi, mobil elektronika és fotózás témájú magazinját fogja össze. A szövetség minden évben díjazza az új termékeket funkcióik, minőségük és általános felhasználói tetszetősségük alapján.

VAz EISA zsűrije a legjobb "Európai Felsőkategóriás Tükörreflexes Fényképezőgép 2008-2009" címet az Olympus E-3 modellnek ítélte. "Nagyon hatékony képstabilizációt, pormentesítést és a több irányban elforgatható kijelzőn Élőkép funkciót alkalmaz, de a leglényegesebb, hogy nagyon meggyőző a képminősége és egyszerű kezelhetősége" - vélekedett az EISA. A zsűri így összegezte a jellemzést: "Az Olympus E-3 tökéletesen megfelel a professzionális igényeknek" – tudósít a Terminal.hu.

A kompakt kategóriában győztes Olympus µ 1030 SW  10 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságig ütésálló, -10 Celsius fokig fagyálló és 100 kilogramm terhelésig törésálló. A zsűrit megnyerte a jó fotografikus teljesítmény és a fizikai ellenálló képesség kombinációja, úgy mint: a kiváló fénymérés és a pontos színvisszaadás.

kompakt eisa tükörreflexes digitális fényképezőgép
Kapcsolódó cikkek