Cégvilág

High-tech raktárt nyitott az Iron Mountain Bukarestben

A dokumentummenedzsment területén világelső és Magyarországon is piacvezető Iron Mountain Incorporated tovább folytatja kelet-közép-európai terjeszkedését, mivel a cég komoly üzleti lehetőségeket lát régiónkban.

Az Iron Mountain üzleti dokumentumok, iratok, kép- és hanganyagok, elektronikus adathordozók bértárolásával és kezelésével foglalkozik. Ügyfelei közé tartoznak a legnagyobb bankok és biztosítási társaságok idehaza és világszerte egyaránt. A 2,7 milliárd USD árbevételű Iron Mountain Inc. teljes körű szolgáltatást nyújt több mint 100 000 vállalati ügyfelének.

Azt követően, hogy a tavalyi évben a társaság a közép-európai központjaként is szolgáló Budapesten 25 százalékkal, 2200 m²-rel növelte dokumentumraktáraik területét, nemrégiben Bukarestben nyitotta meg a régió legkorszerűbb, dokumentumok tárolására alkalmas raktárát. A 6000 m² alapterületű, legmodernebb Iron Mountain-standardok szerint kialakított raktár a román főváros legfejlettebb ipari parkjában, a Bukarest Westben került felépítésre.

Mint Szakonyi András, az Iron Mountain Central Europe regionális ügyvezető igazgatója elmondta 15 méter magas, beépített tűzjelző rendszerrel és minden egyéb biztonsági rendszerrel felszerelt raktár 1 200 000 doboz tárolását teszi lehetővé az Iron Mountain számára.

Iron Mountain Bukarest Iron Mountain Incorporated USD raktár
Kapcsolódó cikkek