Cégvilág

Kőkemény és jól megfogható – Új strapa-egér!

A Trust bemutatta az új, Carbon Edition névre keresztelt egér-családját, amelyet a játékosok igényeinek megfelelően terveztek meg.

A Trust bemutatta az új, Carbon Edition névre keresztelt rágcsálócsaládját, melyet a játékosok igényeinek megfelelően terveztek meg. A sötétített színezésben pompázó Laser Mouse MI-6970C és Wireless Laser Mouse MI-7770C, a külsejüket tekintve teljesen megegyeznek – írja a prohardver.

Utóbbi nem rendelkezik vezetékkel, mivel 2,4 GHz-es rádiófrekvenciát alkalmaz a kapcsolat kiépítésére, mely a vevőegységtől 15 méterre eltávolodva is használható marad.

A modellek hat gombbal rendelkeznek melyek közül kettő oldalt található meg, egy pedig a lézeres optika felbontásának az állításáért felel, ami 800 illetve 1600 dpi-s lehet. A billenthető görgővel a hagyományos függőlegesen kívül, lehetőség van vízszintes scrollozásra is.

Mindkét egér karbon burkolattal rendelkezik, ami rendkívül strapabíró felületet eredményez alacsony tömeg mellett, továbbá a terméket a biztos fogás érdekében gumiborítással is ellátták a hüvelykujj helyén.

A rágcsálók októberben kerülnek forgalomba, a vezetékes változat ára 17, míg a vezeték nélküli verzió 25 euró lesz.

mouse egér játék laser Trust
Kapcsolódó cikkek