Cégvilág

Így készül a karácsonyra a Microsoft - Képek a megújult zenelejátszóról

A Microsoft az ünnepek közeledtével igyekszik fellendíteni Zune nevű zenelejátszójának forgalmát. Ezért most választható mintájú hátlappal forgalmazza a készülékeket.

Az ünnepek közeledtével egyre több cég bombázza a fogyasztókat jobbnál jobb ajánlatokkal. A Microsoft sem marad ki az előbbi műveletből, és a Zune néven futó lejátszóit próbálja még népszerűbbé tenni – írja a prohardver.

A Zune Originals portálon keresztül ugyanis a vásárló, a felelhető minták alapján kiválaszthatja, hogy melyik alkotást szeretné viszontlátni saját Zune készülékén. Ennek köszönhetően a redmondi óriáscég zenelejátszója a külső megjelenése alapján is testreszabhatóvá vált.

A műalkotások felhozatala sem mindennapi. A Zodiac szériába tartozó, északi asztrológiával kapcsolatos rajzok az elismert seattle-i művész, Iosefatu Sua keze munkáját dicsérik, míg déli asztrológia motívumait a kolumbiai Catalina Estrada készítette.

A Microsoft emellett kihasználja a Gears of War 2 című játék megjelenését is és egy speciális lejátszóval próbálja rávenni a játék rajongóit egy Zune készülék vásárlására. A termék külseje feltűnően hajaz a játék.

A 120 GB-os kapacitással megáldott portékára 28 zenemű mellett 9 videó és 244 kép is felkerült, melyek egytől egyig a Gears of War univerzumhoz kapcsolódnak. A terméket 280 dollárért lehet megrendelni a Microsoft Zune oldalán keresztül.

videó Zune karácsony Microsoft zene kép lejászó
Kapcsolódó cikkek