Cégvilág

Mónika visszatért, de Doktor House is kárörvendhet

A héten ismét az RTL Klub celeb show-ja vonzotta a legtöbb nézőt mindkét kategóriában. Rég nem látott vendégként ismét megjelent az első tízben a Mónika show.

Az elmúlt héten több mint kétmillió kétszázezer nézővel ismét a Celeb vagyok, ments ki innen vezette a nézettségi listát a teljes közönség körében. A műsor a 18-49-es korosztályban is első helyet szerzett. Ismét az élre tört a Fókusz, amely a teljes közönség körében több mint egy millió embert ültetett a képernyők elé és a 18-49 csoportban is második lett.

A Barátok közt a múlt héten jobban szerepelt, mint a Szombat esti láz. A táncos show a teljes közönség körében negyedik, a 18-49 kategóriában csak hetedik lett. Érdekesség, hogy a Mónika show ismét felkerült a kilencedik helyre.

Kérdés, hogy mennyire tartható sikeresnek az RTL-nél a Miami– és a New York-i helyszínelők közötti váltás, tekintve hogy Mac Taylor nyomozó csak a huszonkettedik helyet érte el a teljes nézőközönséget tekintve, épphogy elérve az egy milliós nézőszámot. A 18-49 korosztályban is csak tizenharmadik lett a New York-i helyszínelők. Horatio Caine viszont rendszeresen jóval egymillió fölött teljesített.

A teljes nézőközönséget illetően a TV2 a Megasztárral és a Tényekkel fért be az első tíz közé a hetedik és nyolcadik helyen. A marketingesek kedvencének tartott 18-49 korosztály viszont Doktor House-t szereti a TV2 sztárjai közül, jobban, mint az RTL Vészhelyzetének csapatát.

Előbbi hatodik, utóbbi csak nyolcadik lett. A TV2 induló afrikai show-ja, az A sztárok a fejükre estek a tizenegyedik helyet kaparintotta meg az összes néző körében.

A játékfilmek körében egyértelműen Zorró legendája győzött, mivel mindkét kategóriában előkelő helyen szerepel. A fiatalok ugyan megajándékozták a Múmiát egy tizedik hellyel, az összes néző viszont csak húszadikra tartotta érdemesnek.

House TV2 Barátok közt Vészhelyzet RTL celeb Megasztár
Kapcsolódó cikkek