Cégvilág

Topmunkahelyek, 2008

Tisztességes bánásmód, teljesítményarányos fizetés, jó szó és „elérhető” felső vezető – ez kell a magyarnak, hogy boldog legyen a munkahelyén. Vannak vállalatok, amelyek élen járnak a jó gyakorlatokban, és elmondhatják, hogy dolgozóik elégedettebbek és elkötelezettebbek a magyar átlagnál. A Világgazdaság– Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei nyertesei ma kapják meg a legnagyszerűbb foglalkoztatóknak járó elismerést.

A nagyvállalat kategória első helyezettje a GlaxoSmithKline Kft. lett, a kis- és középvállalatok közül a Quintiles Magyarország nyerte a megtisztelő Legjobb Munkahely címet, amelyet a nyertesek három évig használhatnak majd.

A 30 ezer alkalmazott és 650 felső vezető véleményét összegző felmérés eredményei rávilágítottak, a munkahelyi brand minősége hatással van a dolgozókra: jó hírű cégnél szívesebben dolgozunk.

A szervezet mérete sem mellékes, kicsit nagyobb lelkesedéssel választunk állást egy családiasabb, kisebb társaságnál. A lapunknak nyilatkozó nyertes vállalatok csúcsvezetői elmondták, hogy a pénzpiaci válság őket is érinti, ám a Hewitt szerint nincs okuk aggodalomra: őszinte kommunikációval a nehéz időkben is „meghódítható” a munkatársak szíve.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható


[enews_gallery id='204709']

Hewitt topmunkahelyek Legjobb Munkahely Felmérés Világgazdaság 2008
Kapcsolódó cikkek