Cégvilág

Az orvosi műszerek mellé biztosítás is dukál

Huszonöt millió forint értékben köt műszerbiztosítást a K&H Biztosító azokra az értékes orvosi berendezésekre, amelyekhez a napokban jut hozzá hét gyermek-egészségügyi intézmény.

A K&H Biztosító társaság a társadalmi felelősségvállalás terén tett kezdeményezéseiben is hangsúlyozni szeretné az előrelátó gondolkodás és a biztosítások fontosságát. A gyermek-egészségügyi programban az idén kiemelt figyelmet fordítottak a központi ügyeleteket ellátó gyermekkórházakra és gyermekosztályokra, a baleseti- és égési gyermekügyeletekre. Ezekben az intézményekben naponta több mint száz sérült kisgyermek is megfordulhat, és különös jelentősége van a zavartalan betegellátásnak.

Egy műszer meghibásodása hosszú időre felboríthatja a kezelések folyamatosságát, életmentő beavatkozásokat veszélyeztethet. A biztosító az előre nem látható és sok kellemetlenséget okozó esetekre a K&H gyógyvarázs programban elnyert orvosi műszerekre egy évre ingyenes eszközbiztosítást köt. Az intézményeknek így károsodás esetén a műszerek javíttatása vagy cseréje sem jelent problémát – mondta Luc Cools a biztosító vezérigazgatója. A gyógyvarázs programban elnyert támogatásból a nyertes pályázók korszerű orvosi berendezésekkel – többek között lélegeztető gépekkel, betegőrző készülékekkel, inkubátorral – teszik színvonalasabbá az egészségügyi ellátást.

VGO
Kapcsolódó cikkek