Cégvilág

Megnyílt az első Tag Heuer butik Budapesten - Fotók!

Az Andrássy úton nyílt az első TAG Heuer luxusbutik, ahol az órákon túl kiegészítőket, szemüvegkereteket és napszemüvegeket is árusítanak. A 68 négyzetméteres üzletet Jack W. Heuer, a Forma 1-ből is ismert világhírű svájci óragyár tiszteletbeli elnöke avatta fel.

Az 1860-ban Edouard Heuer által alapított luxusmárka órái már jó tíz éve kaphatók Magyarországon, de az Andrássy út Opera és Bajcsy-Zsilinszky út közti szakasza a egy új színteréve vált: egymás mellett nyíltak a Gucci, Levi''s, Gas, Herendi, Nike, Guess üzletek, a Zeiss-boltban pedig Bulgari, Dolce Gabbana, Benetton, Chanel, Dior szemüvegkeretek kaphatók - indokolja TAG Heuer szaküzlet létesítését Szerb Gábor, a TH Shop Kft. ügyvezető igazgatója. Szerb Gábor hozzáfűzte: a magas minőségű, úgynevezett monobrand üzletek csak nemrégiben kezdtek létesülni Budapesten.

Szerb Gábor nem kételkedik abban, hogy a válság ellenére is jó időben készült el az üzlet, hiszen a TAG Heuer a legnagyobb számban értékesített luxus óramárka Magyarországon, és több mint ezer tagot számláló saját klubja, az üzletnek pedig saját márkaszervize is van a közeli Kristóf téren.

Az árak még a forint árfolyamának gyengülése után is alacsonyabbak, mint például Bécsben - emeli ki a cégvezető, így külföldi vevőkre is számítanak. A viszonylag alacsony áraknál is fontosabb, hogy ebben a szaküzletben jelennek meg elsőként a márka legújabb darabjai, mint például az ikonmodell, a Grand Carrera első példányai.

Az órakínálat 150 ezer forint felett kezdődik, de akár másfél millió forintba is kerülhet egy–egy értékesebb darab. Az átlagár 300-400 ezer forintra tehető, a tapasztalatok szerint azonban a 600 ezer forint körüli kategóriából kel el a legtöbb.

További érdekességek a Luxus Mellékletben


[enews_gallery id='495941']

Dolce Tag Heuer Bulgari Dior Nike Zeiss Grand Carrera Guess
Kapcsolódó cikkek