Cégvilág

Nézegessen félmilliós Motorola-t!

Mától Magyarországon is kapható a Motorola legújabb készüléke, az AURA - jelentette be Suga János, a Motorola Magyarország Kft. ügyvezetője.

A klasszikus formaterv, a mobillipar első, valóban köralakú kijelzője és a gyártás mögötti megkérdőjelezhetetlen szaktudás: ez jellemzi az AURA –t, melyet a Motorola a legkifinomultabb ízlésű embereknek szán - közölte a cég.

A telefon hátoldalán a felhasználók egy ablakon át betekintést nyernek a telefon “szívébe”. Az egyedülálló nyitószerkezet 200-nál több precíziós alkatrészből áll, az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben.

"Az AURA a Motorola új telefonja a magas kategóriájú mobiltelefon piacon; a megújúlni vágyás megtestesülése, amelynek megalkotása során azonban a hagyományos kézművesség értékeit is szem előtt tartottuk.”- mondta Jim Wicks, a Motorola mobilgyártó, formatervező részlegének elnökhelyettese. “Attól a pillanattól, hogy az emberek kézbe veszik az AURA mobiltelefont, átértékelődik bennük a luxus és a páratlan minőség fogalma.” - tette hozzá.

A telefon ára Magyarországon félmillió forint. A cég havi százas nagyságrendet tervez értékesíteni - mondta Suga János, a Motorola Magyarország Kft. ügyvezetője.

A Motorola új Aura mobiljának alapjait a 2001 decemberében bemutatott, a mai napig egyedinek számító V70 adta.

16 millió szín
A világon elsőként bemutatott 300dpi felbotású, 16 millió színű, valódi kör alakú kijelző  62 karátos lencse,  62 karátos zafírkristály lencse, amely az egyik legkarcálóbb anyag a földön

Aprólékos kidolgozás

Közel két héten át formált, maratott és polírozott rozsdamentes acél ház kémiailag rögzített textúrákkal és mintákkal  Svájci alkatrészek
Svájci gyártású fő alkatrészek, amelyek segítségével a telefon nyitószerkezete akadálymentesen működik


Több mint 700 elem
Minőségi részletek, acél ház és nikkel króm csavarok CrystalTalk™ technológia. Még hangos háttérzaj esetén is átlagon felüli tisztaságot és mélyhangzást biztosító CrystalTalkTM technológia minden egyes beszélgetéskor

Tükörfényes felület
A luxusórák gyártásánál használt bevonat adja az AURA felületének tükörfényes csiillogását Aluminium billentyűzet
Egyénileg formált, galvanizált billentyűzet

AURA
Üzenetkezelés: MMS, SMS, Email (POP3/IMAP ) 1
Audioformátumok: AAC, AAC+, továbbfejlesztett AAC+, MIDI, MP3, WAV, WMA v10, WMA v9
Videó Felvétel/Visszajátszás, Felvétel/Visszajátszás/Megosztás1, H.263, H.264, MPEG4
Kamera: 2 MP, fix fókusz
Belső memória: 2GB belső memória
Kapcsolat 2.0 Sztereo Bluetooth3, EDR és A2DP, 2.0 USB
Internet böngésző Nyílt forráskód
Sávok: GSM 850/900/1800/1900, EDGE Class 12, GPRS Class 12
Tömeg 141 gramm
Méretek: 47.60 x 96.87 x 18.55mm
Kijelző: 1.55” átmérő, 480 pixeles átmérő, kör alakú LCD kijelző
Akkumulátor: Li-Ion 810 mAh
Készenléti idő: Akár 400 óra
Beszélgetési idő: Akár 430 perc

motorola MMS Aura
Kapcsolódó cikkek