Cégvilág

Beckham: "Tudtam, hogy szórakoztató lesz, de hogy ennyire"

Két hónapnyi kölcsönjáték után David Beckham úgy nyilatkozott: elgondolkozik azon, visszatér-e a Los Angeles Galaxy-hez. Az angol csillag bevallása szerint nagyon jól érezte magát az AC Milannal.

Ebben a csapatban játszani minden futballista álma. Nem könnyű a döntés, hiszen szerződést kötöttem a Los Angeles Galaxy-vel és tiszteletben is tartom – mondta David Beckham a Corriere della Sera-nak. Az angol csillag hozzátette: tudta, hogy szórakoztató lesz, de azt nem, hogy ennyire – idézi a FourFourTwo.

A 33 éves középpályást két hónapra adta kölcsön az amerikai csapat az AC Milannak, de a vendégjáték olyan sikerült, hogy marasztalnák Beckhamet. A Milan vezérigazgatója már kijelentette, hogy hajlandóak lennének megvásárolni őt a Los Angeles-is csapattól.

Beckham állítása szerint azonnal beilleszkedett új csapatába, annak ellenére, hogy – mint mondta – egy csapat működésének megértéséhez sokszor hetekre vagy hónapokra is szükség van. A futball sztár szerint a Milan hasonlít volt csapatára, a Manchester Unitedre. " Mindenki tett azért, hogy jól érezzem magam" – mondta, hozzátéve, hogy időnként frusztráló volt számára a fiatal amerikai csapatban játszani. Beckham szerint legalább tíz évnek kell eltelnie, amíg az amerikai csapatok komoly célokat tűzhetnek ki maguk elé.

Beckham AC Milan Los Angeles Galaxy Corriere della Sera
Kapcsolódó cikkek