Cégvilág

Csalás a Prima Primissima Alapítvány nevében - Bankszámlaszámok és zaklatások

Tudomásunkra jutott, hogy egy magát a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi osztály vezetőjeként bemutatkozó személy magyar állampolgárokat zaklat, és elkéri a bankszámlaszámukat, valamint a rajta szereplő összeget – írja az alapítvány közleménye.

A Prima Primissima Alapítvány az Alapító Okirat által meghatározott rendben működik. A jelölésre minden évben felkérjük az adott kategóriákhoz kapcsolódó szakmai érdekvédelmi, érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint az előző évek „primisszimáit”, a Társalapítókat és a támogató médiát. Az Alapítvány Kuratóriuma nem keresi meg a jelölteket mindaddig, amíg „prímákká” nem választják őket, akik így válnak jelöltté a „primisszima-díj” tekintetében. Erre azonban a legkorábban is csak június végén kerülhet sor.

A díjazottaknak minden év december első péntekén - a Vállalkozók Napja keretében - adjuk át a Prima Primissima Gálán a csekket tartalmazó borítékot. A csekkre a díjazott neve kerül csak rá, számlaszáma nem szükséges hozzá. Az Alapítvány soha nem kérte a díjra jelöltektől a bankszámlaszámot, soha nem is fogja kérni és nem is kérheti.

Tudomásunkra jutott, hogy egy magát a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi osztály vezetőjeként bemutatkozó személy magyar állampolgárokat zaklat, és elkéri a bankszámlaszámukat, valamint a rajta szereplő összeget. Az Alapítvány a lehető leghatározottabban elhatárolódik az illetőtől, vagy bármely hasonló kísérlettől, az ügyben a szükséges rendőri bejelentést megtette.

számlaszám Prima Primissima Alapítvány bankszámla csaló csekk
Kapcsolódó cikkek