Cégvilág

Együttműködik a Mol és a Magyar Turizmus Zrt.

A 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének és Magyarország mint turisztikai fogadóterület széleskörű népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. és a Mol NyRt. együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodás értelmében az utazók egész évben a helyi és regionális nevezetességekről és programokról szóló turisztikai kiadványokhoz juthatnak hozzá az országszerte 150 nagy forgalmú Mol benzinkútnál kihelyezett információs pontokon.

Az MT Zrt. és a Mol együttműködésének keretében, országszerte 150 nagy forgalmú Mol benzinkútnál turisztikai információs pontokkal várják az utazókat egész évben. A kiadványokból a helyi nevezetességek és az adott régióról szóló információ mellett a Kulturális Turizmus Évének ajánlatait is megtalálhatják az érdeklődők.

A havi rendszerességgel frissített információs pontokon az MT Zrt központi és régiós kiadványai, valamint a hazánkban tartózkodó külföldiekre gondolva, angol nyelvű példányok is megtalálhatók.

A 2009-es Kulturális Turizmus Évében az MT Zrt. egységes arculatú és magasabb példányszámban terjesztett kiadvánnyal népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. Az új kiadványokban a témaév valamennyi pilléréhez kapcsolódó attrakciókat ajánlanak az érdeklődőknek.

turizmus Magyar Turizmus Zrt. kiadvány Mol
Kapcsolódó cikkek