Cégvilág

Együttműködik az Airport Minibusz és a BTH

Az Airport Minibusz a BTH Budapest Kártyájának forgalmazását vállalta, illetve csatlakozott a kártya kedvezmény programjához: aki Budapest Kártyát vásárol 10 százalékos kedvezményt kap.

A hosszú távú együttműködés keretében az Airport Minibusz értékesíti a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. által forgalomba hozott Budapest Kártyát a repülőtéren található AirportShuttle pultokban az Airport Minibusz transzfer szolgáltatását igénybe vevő utasok részére. Az Airport Minibusz pedig csatlakozik a Budapest Kártya kedvezmény programhoz: a társaság a transzfer szolgáltatás listaáraiból 10 százalék kedvezményt nyújt minden érvényes Budapest Kártyával rendelkező utas számára - olvasható a BTH közleményében.

A BTH Kht. által üzemeltetett és a főváros hivatalos turisztikai honlapja, a  budapestinfo.hu az egyik legfontosabb turisztikai információs bázis, mely 6 nyelven elérhető a Budapest iránt érdeklődő turisták számára. A honlap információs felületei felhívják a figyelmet az Airport Minibusz transzfer szolgáltatására, mely igény esetén közvetlenül is befoglalható.

turizmus Budapest Airport Minibusz BTH
Kapcsolódó cikkek