Cégvilág

Idén is lesz árengedmény a Lakásvásáron

A jövő pénteken nyíló és vasárnap estig megtekinthető Lakásvásár több kiállítója idén is árengedményt ad a helyben megkötött szerződésekre, újdonság, hogy jelen lesz a vásáron az adóhivatal - közölte a Lakásvásár Média Csoport az MTI-vel.

A Lakásvásár Média Csoport közlése szerint az idei tavaszi vásáron 130 ingatlanfejlesztő, illetve ingatlanforgalmazó cég lesz jelen, de standot bérelt valamennyi lakáshitelezéssel foglalkozó bank, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a minőség tanúsításában érintett ÉMI Kht. is. Az APEH a közérdeklődésre számot tartó adózási kérdésekben áll a közönség rendelkezésére.

A kínálat nemcsak az új, hanem a használt lakásokat is felöleli, és Budapest mellett a tágabb agglomeráció lakásait is kínálják a vásáron. A korábbi Lakásvásárokon az új lakásokra 5-15 százalék árengedményt adtak egyes fejlesztők, illetve forgalmazók, hasonló engedmények várhatóak a jövő hét végén is.

A Lakásvásár részeként újra lesz Készház vásár is a Syma Csarnokban. A jövő pénteki konferencia témája az ingatlanpiaci válság lesz, a tényeket, a várakozásokat és a kilábalási stratégiákat elemzik a részvevők.

ár ÉMI Kht Lakásvásár Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal engedmény
Kapcsolódó cikkek