Cégvilág

Két millió eurós beruházást zár le a Bosch Rexroth

A Bosch Rexroth Pneumatika Kft. egri gyárában rövidesen befejeződik az a tavaly kezdődött kétmillió eurós beruházássorozat, amelynek révén júniusban megkezdődhet egy új termék sorozatgyártása.

A nyomda-, a textil-, valamint a csomagolóiparban használatos gépek kis, precíz mozgásait vezérlő pneumatikus készülék gyártási jogát a Robert Bosch csoport vállalatai között meghirdetett belső pályázattal kapta meg a magyar leányvállalat – tájékoztatta lapunkat Gödri István, a társaság ügyvezető igazgatója.

A pályázatot az egri gyár a minőségi mutatók mellett a szállítási pontosság és a költséghatékonyság révén nyerte meg, így a 310 alkalmazottnak nem kell tartania a létszámcsökkentéstől.

Igaz, tavaly a harminc kölcsönzött dolgozó foglalkoztatását nem hosszabbította meg a kft., mivel azonban nem az autóipar beszállítója a gyár, nagyobb visszaesésétől nem tartanak. A Bosch Rexroth egri egysége hajtás- és vezérléstechnikai pneumatikus alkatrészek, hengerek, szelepek, valamint hajózási alkatrészek előállításával foglalkozik.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

fejleszt Bosch Rexroth pneumatika beruház
Kapcsolódó cikkek