Cégvilág

Új aukciós portál a piacon - Ingyenessé tették a termékfelhelyezést

Új aukciós portál igyekszik betörni a feltöltési díj bevezetésével megbolygatott online árverési piacra. Az Anakonda.hu a megszokottól teljesen ellentétes üzleti konstrukcióval próbálkozik – a termékek felhelyezése az oldalon az eladóknak ingyenes, az üzemeltetők a vevőktől kérnek mindössze 2 százalékos jutalékot.

A most elindult új internetes aukciós portál – a visszajelzések alapján – már idén több tízezer felhasználó átcsábításával számol. Az eladónak semmilyen díjat nem kell fizetnie termékének meghirdetésekor, nincs se listázási, se jutalékfizetési költség – nyilatkozta a portált létrehozó és üzemeltető Éden-Design vezetője.

Balogh Richárd hangsúlyozta, az eladóktól csak abban az esetben várnak el némi díjat, ha kiemelt felületen kívánják elhelyezni terméküket. A portál a vevőktől kér a 100 ezer forint alatti árukra kettő, e fölött egyszázalékos jutalékot. 

A portál kezdetben több száz termékkel indul, amely – az üzemeltető reményei szerint – az eladói oldalnak kínált ingyenességnek köszönhetően hamar felfut.

feltöltési díj ingyenes aukciós portál anakonda.hu
Kapcsolódó cikkek