Cégvilág

Eldőlt, melyik tv adja élőben Overdose következő futamát

Felnyergel a Sport TV is. Overdose betegsége miatt a híres versenyló első angliai futamának élő közvetítése június 16-án a Sport TV-n lesz látható - tudta meg az Inforadio.hu Lakits Pétertől, a Chello Central Europe Zrt. általános vezérigazgató-helyettesétől.

A hazai kereskedelmi televíziók érthető módon gyorsan felfigyeltek Overdose hatalmas népszerűségére. Az immár legendás futást a Kincsem parkból a TV2 közvetítette, az eredeti tervek szerinti első angliai verseny pedig az RTL Klubon lett volna látható, ám vasárnap sajnos bizonyossággá vált: Overdose lábának betegsége miatt a csodaló kénytelen kihagyni a május 23-ai futamot, a Temple Stakest.

Mostantól kezdve a magyar médiában a legtöbb fohász a Sport TV-nél szakad fel Overdose egészségéért: Ők vásárolták meg ugyanis a magyar színekben versenyző álomparipa következő versenyének élő közvetítését. A világ egyik leghíresebb lóversenyén, a Royal Ascoton két napon is indul Overdose.

A Magyarországon egycsapásra óriási népszerűséget szerző ló első Royal Ascot futamára június 16-án kerül sor, a versenyt a Sport TV közvetíti élőben - tudta meg az InfoRádió Chello Central Europe Zrt. általános vezérigazgató-helyettesétől. Lakits Péter elmondta: a Sport 1 3,5 órás műsort szentel Overdose első Royal Ascot-futamának.

futam tv Overdose
Kapcsolódó cikkek