Cégvilág

Kimi Räikkönen az Andrássy úton - a TAG Heuer megnyitóján

Kimi Räikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka, néhány nappal a budapesti Forma-1 verseny előtt felkeresi a budapesti Andrássy úti TAG Heuer butikot.

A most Ferrari színekben versenyző „Jégember” hivatalos szponzora a TAG Heuer cég, így akár szorosan vett munkaköri kötelességének is nevezhető a látogatás. 

A világhírű pilóta és a világhírű luxuscikk egymás pozícióit erősítik. Mindketten ritka bátorságuknak köszönhetik sikereiket. Kimi a pályán, a TAG Heuer pedig a válságban lavírozott kivételesen jól. Mert míg a világ jelentős részén a recessziótól reszketnek, a TAG Heuer elegáns boltot nyitott Budapesten. És az eredmények mindkettőjük esetében igazolták a vakmerőségüket: figyelemre méltó sikereket tudhatnak maguk mögött. : „elsők a piacon.”

A Tag Heuer például Budapesten, a világon az elsők között kezdte forgalmazni a Meridiist luxustelefont – s az első hetek eredményei szerint, még a világgazdasági válság idején is el lehet adni efféle luxuscikkeket. Júliusban az Andrássy úton ad egymásnak találkozót és ráz kezet két Forma-1-es „versenyző” – Kimi Raikönnen és a TAG Heuer.

Tag Heuer kimi Räikkönen jégember andrássy út Meridiist luxus
Kapcsolódó cikkek