Cégvilág

Új szupermarket és olasz termékek a Sparnál

A SPAR Magyarország Kft. 2009. június 18-án SPAR szupermarketet nyit Mosonmagyaróváron.

Az új egységnek az AD FLEXUM üzletház ad otthont. A SPAR szupermarket a bevásárlóközpont legnagyobb üzlete, közel az üzletterület felét foglalja el, eladótere 872 négyzetméter. Szomszédságában található gyógyszertár, drogéria, könyvesbolt, ajándékbolt, divatáru, és pénzváltó is.

Az új szupermarket a város első SPAR egysége és a magyarországi SPAR csoport 394. üzlete. A cég egy Plus szupermarketet is üzemeltet Mosonmagyaróváron. A SPAR jelenleg 229 SPAR szupermarkettel, 30 INTERSPAR hipermarkettel, 20 Kaiser’s szupermarkettel és 114 Plus üzlettel rendelkezik Magyarországon.

A cég közölte: bővíti termékválasztékát. A SPAR Csoport üzleteiben több mint 70 DESPAR márkajelzésű olasz specialitással találkozhatnak a vásárlók, melyek a Magyarországon is kedvelt, olasz tradicionális termékek köréből kerülnek ki.

A kínálatban megtalálható többféle olíva bogyó, olíva olaj, ínyencségnek számító szójaolaj és földimogyoró olaj, balzsamecet Modena vidékéről, jellegzetes aromájú mártások, tészták, savanyúságok, tradicionális kekszek, szörpök és még számos kitűnő olasz termék.

szupermarket Interspar Plus Mosonmagyaróvár Spar Kaiser
Kapcsolódó cikkek