Cégvilág

Botrány! Nincs előszerződés a Madonna- koncertre!

A Madonna-koncert helyszínével kapcsolatban a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet a(NUSI), közleményt juttatott el a Világgazdaság szerkesztőségébe, melyben az alábbiakat kívánja leszögezni.

"Miután az augusztus 22-re tervezett kettős labdarúgó bajnoki mérkőzést írásban lemondták, és a Madonna- koncertet szervező cég megkereste a NUSI-t , felmerült, hogy a könnyűzenei eseménynek a Puskás Ferenc stadion adjon otthont.

A NUSI tájékozatta a szervezőket, hogy mely feltételek teljesítése után tud -további egyeztetések és tárgyalások után- megállapodást kötni.

Írásban rögzítettük a legfontosabb, nélkülözhetetlen sarokpontokat, kiemelve a gyepszőnyegben keletkező károk helyreállítását. A NUSI ragaszkodott az elfogadható megoldáshoz, tekintettel a szeptember 5-i és 9-i labdarúgó világbajnoki selejtezőre, szem előtt tartva azok fontosságát.
A NUSI tehát cáfolja bármilyen előszerződés aláírásának tényét, hiszen magát a visszaigazolást is feltételekhez köti.

Török Ottó a NUSI főigazgatója a mai napon közölte a koncertszervező céggel, hogy a labdarúgó mérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében nem áll módjában a Madonna- koncertre a Puskás Ferenc Stadiont rendelkezésre bocsátani!

Erre csak abban az esetben kerülhet sor, ha a Live Nation Hungary és az Magyar Labdarúgó Szövetséggel erről megegyezik. " - zárul a NUSI közleménye a koncertel kapcsolatban

Live Nation NUSI puskás stadion Madonna koncert
Kapcsolódó cikkek