Cégvilág

Két új Tesco Express nyílt Budapesten

Két új Tesco Express áruházat nyitottak pénteken Budapesten: a III. kerületben a Mátyás király út 1. és a XXI. kerületben a Szent László út 115. szám alatt.

Július 31-én, pénteken nyitotta meg legújabb Express üzleteit Budapesten a Tesco. Az új formátumú üzletek a fővárosiak számára igyekeznek megfelelő alternatívát kínálni azáltal, hogy a vásárlók lakóhelyéhez minél közelebb, akár a belső kerületekben kerülnek kialakításra. 
 

Mindkét üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Mától különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Express üzleteiben.
 
„Az év második felében újabb tagokkal bővül majd a budapesti Tesco Express-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett igyekszünk hozzájárulni a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem nagyobb vidéki városokban is tervezzük egy-egy Express üzlet megnyitását a negyedik negyedévben. Célunk, hogy vásárlóink számára minél kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk”– mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

saját márkás Hackl Tesco munkahely
Kapcsolódó cikkek