Cégvilág

Kizavarták a magyarokat a pókervilágbajnokságról

Az egyik magyar férfimagazin munkatársai készítettek felvételeket Freire Szilvia szépségkirálynőről a pókervilágbajnokság helyszínén, amikor a szervezők eltávolították őket.

Az egyik magyar férfimagazin munkatársai készítettek felvételeket Freire Szilvia szépségkirálynőről a pókervilágbajnokság helyszínén, a Las Vegas-i Rio Hotel Casinóban. Szilvi, aki szintén indult a World Series of Poker (WSOP) egyik versenyén mint az Everest Poker játékosa, a fotós kérésének megfelelően egy üres pókerasztalon pózolt, mögötte a még versenyben lévő játékosokkal, amikor a tournament menedzser megjelent és kitessékelte a magyarokat a versenyteremből.

Bill Bruce szerint Szilvi és a magazin munkatársai viselkedésükkel zavarták a játékosokat, akik viszont hangos nem tetszésüknek adtak hangot a menedzser döntését követően. A felvételek valóban megmaradtak a jó ízlés határán belül – szerencsére kettő közülük még a szigorú versenyigazgató fellépése előtt elkészült.

Szilvi az Everest Pokernek köszönhetően elindult az WSOP #54. versenyén, ahol tisztességes helytállás után, számos férfi ellenfél koncentrációját rendesen megzavarva a középmezőnyben végzett. Szilvi régebb óta indul magyar élő versenyeken, de elmondása szerint még van mit tanulnia.

freire szilvia World Series of Poker póker wsop
Kapcsolódó cikkek