Cégvilág

10 hektáros területen nyit az új bevásárlóközpont - Fotó

Augusztus 27-én nyitja meg kapuit a Zala Park, amely 17 800 négyzetméteren összesen mintegy 25 üzletnek ad helyet.

A kereskedelmi centrum a régió félmillió lakosának kínál majd ideális bevásárlóhelyet, az autóval érkező vásárlókat 620 parkolóhely várja. A beruházás egy 10 hektáros területen terül el, és a jövőben további 10 000 négyzetméter üzleti felhasználásra szánt területtel bővül. A Zala Park létrehozóinak célja, hogy nagy választékban kínáljon jó minőségű termékeket elérhető áron egy könnyen megközelíthető, forgalmas csomópontban. A kereskedelmi park a 74-es és 76-os főút kereszteződésénél nyitja meg kapuját nem messze a Tesco hipermarkettől és a Praktikertől.

A Zala Parkban a legnagyobb hazai és nemzetközi üzlethálózatok üzletei várják a vásárlókat. A ruházati, sport és cipőüzlet képviselői a C&A, New Yorker, Deichmann, Takko Fashion és a Decathlon. Lakásszépítő termékeket kínálva a Kik Textil és az Asko, élelmiszerkínálatával az Aldi fogadja a vásárlókat. A kereskedelmi parkban jelen lesznek a DM Drogerie Markt, a Fressnapf Állati áruház és a gyermekekre gondolva a Brendon és Régió Játék.

A park működtetői a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben finanszírozási és egyéb segítséget is nyújtanak azoknak a Zala megyében és vonzáskörzetében működő kisvállalkozásoknak, amelyek szívesen választanának a bevásárló centrum központjában, az úgynevezett Piazza-n kialakított 100-3500 négyzetméteres üzlethelyiségek közül.

Elsősorban kis helyigényű üzletek számára lehet ideális az együttműködés: kávézók, gyorséttermek vagy olyan profilú – könyv-, ajándék-, autós, kertész-, szőnyeg-, világítástechnikai, különleges ételek boltja, optikus, konyha- és fürdőszoba-felszerelés, csempe és járólap kereskedés – üzletek számára, amelyek tipikusan sikeresen üzemelnek más hasonló kereskedelmi parkokban is. Természetesen más profilba illeszkedő – virágbolt, mobiltelefon-üzlet vagy ruhatisztító – helyi vállalkozók jelentkezését is várják. A Zala Park bérleti és szolgáltatási díjai jóval kedvezőbbek egy hagyományos üzletközponténál.

A Zala Park ingatlanfejlesztője a ConvergenCE, a finanszírozásért Európa egyik legnagyobb ingatlan-befektetője, az Europa Capital második alapja, az Europa Fund II felel. A ConvergenCE egyebek között a budapesti Nyugati tér melletti Eiffel Tér Irodaház és Kulturális Közpark, a 2007-es év legjobb ingatlanfejlesztés győztesének (CIJ díj), a pozsonyi Park One-nak, valamint a IX. kerületi Citypoint9 Raktár- és Üzletközpont fejlesztője. A bérbeadásért a Boundary Partners felel.

Deichmann üzletközpont Praktiker bevásárlóközpont Zala Park C&A New Yorker Tesco
Kapcsolódó cikkek