Cégvilág

Cindy Crawford a Deichmann kollekcióját reklámozza - Fotó

Cindy Crawford bemutatja saját 5th Avenue cipőkollekcióját a Deichmann-nál A stílusikon New Yorkban forgatott TV spotot az európai piac számára.

Európa legnagyobb cipőkereskedelmi cége, a Deichmann számára 2009 augusztusától Európa szerte a „5th Avenue“ márka alatt saját cipőkollekcióját hirdeti. Ehhez az első TV spotot New Yorkban forgatták, és Magyarországon 2009. szeptember 12-től látható majd. Cindy Crawford 5th Avenue kollekciója augusztus 24-től kapható minden Deichmann üzletben.

 "Szeretem a cipőket, mint minden nő." – mesélte Crawford a forgatás alatt. "Nem kellett sokáig győzködni, hogy saját cipőkollekcióm legyen."  Friss, nőies stílusával Cindy Crawford példakép és irányadó a divatban a modern, öntudatos nők számára, akik tudják, mit akarnak.

Ez pedig az elegancia, a stílus és a minőség – indokolja az együttműködést Heinrich Deichmann, a Deichmann csoport ügyvezetőségi elnöke. Vele Európa szerte egy kiváló minőségű női cipő kollekciót mutatunk be, ami igényessége mellet mindenki számára elérhető árú lesz. – közölte Deichmann.  Az árak 8990 és 24 900 FT között mozognak.

A Deichmann új kollekciójának 40 modellje Cindy Crawford 5th Avenue kollekciója név alatt fut majd. Bokacsizmák és félcipők, amelyek tiszta bőrből és finom velúrból készültek éppúgy a kollekcióhoz tartoznak, mint a puha, hosszúszárú csizmák barna, konyak és klasszikus fekete színekben.

Deichmann kollekció Crawford
Kapcsolódó cikkek