BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme a világ legrosszabb és legjobb repterei

A szakterületén vezető Priority Pass idén is elkészítette az utasok körében a repterekre vonatkozó felmérését. A 160 országban végzett elemzés az előző évihez hasonló eredményt hozott.

A Priority Pass felmérésének résztvevői átlagosan tizenhét utat tettek meg az elmúlt évben. A 160 országból érkező válaszadók a Daily Telegraph tudósítása szerint idén is a londoni Heathrow-t találták a legrosszabb repülőtérnek.

Ez nem is csoda, hiszen a reptér az ötös terminál nyitását követően komoly gondokkal küzdött, ami miatt hosszú várakozásra kényszerültek az utasok.

A második legrosszabb a párizsi Charles De Gaulle lett, amelyet a Los Angeles-i, a frankfurti, valamint a miami reptér követ. A legjobbnak járó címet a szingapúri Changi érdemelte ki, az ezüstérem a hongkongi Chek Lap Kok üzemeltetőjét illeti meg. A legjobb európai reptér az amszterdami Schiphol lett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.