Cégvilág

A Vodafone-nál is dolgozott a Pannon új kommunikátora

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója Derek Rosst nevezte ki a Pannon vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettesévé (CCCO).

A skót származású, 44 éves szakember több multinacionális nagyvállalatnál – például a General Electric-nél (GE), az Airbusnál, a British Airways-nél és Vodafone-nál – szerzett átfogó tapasztalatokat a vállalati kommunikáció területén.


 
A szakember a Pannont megelőzően a Vodafone Plc. belső kommunikációért és stratégiai rendezvényekért felelős csoportszintű vezetője volt. Jól ismeri a magyar piacot, mivel korábban a GE Consumer & Industrial budapesti székhelyű európai központjának kommunikációs tevékenységét irányította. 

A Pannon vezérigazgatója, Anders Jensen így nyilatkozott a kinevezésről: "Nagy örömömre szolgál, hogy Derek csatlakozik a Pannon csapatához. Meggyőző szakmai háttérrel rendelkezik és minden személyes adottsága megvan ahhoz, hogy a Pannon egyik meghatározó vezetője legyen. Kiemelt feladatunk, hogy egyértelműsítsük és megszilárdítsuk a Pannon vállalati identitását, a vállalati felelősségvállalást pedig szervesen beépítsük minden tevékenységünkbe. Magyarországi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi szakemberként Derek kiválóan alkalmas ennek megvalósítására".

A Pannon vezérigazgatója a Világgazdaság Online bloggere

GE Vodafone british airways Ross kinevez Jensen vezérigazgató-helyettes Pannon
Kapcsolódó cikkek