Cégvilág

20 éves az IFUA Horváth & Partners

Az idén 20 éves IFUA Horváth & Partners az egyik legnagyobb hazai vezetési tanácsadó cég, amelynek anyacége világszerte 11 irodát tart fenn és mintegy 400 embert foglalkoztat.

Az IFUA a magyar tanácsadó piacon az elsők között jelent meg 1989-ben. A cég ügyfelei Magyarországon elsősorban a pénzügyi szféra, energetika, autó- és beszállító-ipari, vegyipari és gyógyszergyártási cégek, közüzemi szolgáltatók, közlekedési vállalatok, valamint a központi és helyi közigazgatás intézményei közül kerülnek ki.

Az IFUA 100 fős budapesti irodája éves szinten közel 300 projektet valósít meg, ezzel az egyik legnagyobb tanácsadó cégnek számít a vezetési tanácsadási területen. A budapesti iroda — mely nyolc magyar partner irányítása alatt áll — létszámát tekintve a második legnagyobb a csoporton belül. A cég nettó árbevétele a 2008-09-es üzleti évben meghaladta a 2,2 milliárd forintot.

A 2007-2008-as gazdálkodási évben a cégcsoport szintű konszolidált árbevétel az előző gazdálkodási évhez képest 10 százalékkal növekedett. Az árbevétel cégcsoport szinten meghaladta a 70 millió eurót, az adó- és kamatfizetés előtti eredményünk (EBIT) pedig 8,7 millió eurót tett ki. A gazdálkodási év végén 400 főállású alkalmazott dolgozott a Horváth & Partners-nél.

A 2007-2008-as gazdálkodási évben az IFUA Horváth & Partners Kft. éves árbevétele megközelítette a 2 milliárd forintot, alkalmazottainak száma meghaladta a 90 főt.

tanácsadás IFUA Horváth & Partners EBIT iroda
Kapcsolódó cikkek