Cégvilág

A legalacsonyabb havidíjért forgalmazza az iPhone-t a Tesco Nagy-Britanniában

A korábbi bejelentésnek megfelelően a Tesco megkezdi az iPhone forgalmazását az Egyesült Királyságban. A diszkont áruházlánc havi 20 fontos díjért kínálja az Apple okos telefonját, ezzel aláígér szigetországbeli riválisainak.

Az iPhone-t eddig az O2 és az Orange szolgáltatók forgalmazták az Egyesült Királyságban, mindkét cég 18 hónapos szerződéssel kínálta a készüléket. A Tesco az első cég, amely egy éves szerződéssel dobja piacra az Apple sláger termékét.

Mint arról a Guardian beszámol, a Tesco diszkont jelleget visz az üzletbe azzal, hogy havi 20 fontos díjért adja az iPhone-t. Ez a legalacsonyabb tarifa Nagy-Britanniában, igaz a 222 fontos végösszeg nem nevezethető kedvezményesnek. A fejlettebb 3GS modellt választók számára az ár 320 font. Az ajánlat várhatóan azoknak az ügyfeleknek tetszik majd, akik rövidtávú szerződést szeretnének kötni. A vásárlók egy éven keresztül használhatják a BT OpenZone Wi-Fi hálózatát.

A szigetország leggyorsabban fejlődő mobilszolgáltatója, a Tesco Mobile számlás és kártyás előfizetőknek is értékesíti majd az iPhone, lépésével meglepve riválisait. Miután az Apple és az O2 kizárólagos forgalmazási megállapodása novemberben véget ért, mind a Vodafone, mind az Orange keményen küzdött, hogy árusíthassa az iPhone-t. A Tesco lépése csapást jelenthet számukra és árháborúhoz vezethet a brit mobilpiacon.

Apple iPhone Tesco mobilszogláltató
Kapcsolódó cikkek