Cégvilág

Páva Zsolt: A vízmű után a parkolócéget is visszavennénk

Minden esély megvan arra, hogy a bírósági út mellőzésével, közös megegyezéssel rendezhessük a problémákat, vitás kérdéseket a SUEZ párizsi központjának képviselőjével – mondta a bama.hu-nak adott interjújában Páva Zsolt Pécs polgármestere.

Páva Zsolt a lapnak kifejtette: a vízszolgáltatást a visszaélések és pénzügyi manőverek miatt kellett újra saját kézbe venniük. A közgyűlés döntése alapján a Tettye Forrásház az új szolgáltató.

 

A polgármester szerint a cég minden tekintetben normálisan végzi a tevékenységét. „A víz- illetve szennyvízszolgáltatás eddig is zavartalan volt, de a szerződések megkötése, a számlák kibocsátása nyilvánvalóan nem mehetett egy-két hét alatt” – tette hozzá.

 

Mint mondta, a vízművün kívül a parkolócéggel is leülnek tárgyalni. A cél az, hogy egy a pécsiek érdekeit jobban szem előtt tartó parkolási rendszert alakítsanak ki, ahol kevesebb a zóna és olcsóbb a parkolás. „Hosszú távon egyébként a város a saját kezébe venné ezt is, mert számításaink szerint Pécs nyerne ezzel” – ecsetelte a polgármester az interjúban.

páva zsolt vízmű Pécs Tettye Forrásház
Kapcsolódó cikkek