Cégvilág

A CeBIT-re tart a magyar IT-cég

A Mobile World Congress sikere után ismét nemzetközi közönség előtt jelenik meg hazánk egyik vezető IT és mobil-kommunikációs megoldásszállító vállalata az ITware, aki egyedi fejlesztésű termékeit – többek között a nagysikerű MOTIware-t – most az IT szektor legnagyobb kiállításán, a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT-en is bemutatja.

Március 2-6. között a számítástechnika legnagyobbjai képviseltetik magukat a németországi rendezvényen gyártó, fejlesztő, értékesítő és tartalomszolgáltató oldalról egyaránt. Az ITware az utóbbi években is aktív részvevője volt a legnagyobb szakmai kiállításoknak, ahol rendszeresen bemutatja termékeit a nemzetközi közönségnek. A magyar cég több világszínvonalú fejlesztése iránt is nagy az érdeklődés, az ITware neve a mobil operátorok és média cégek között is egyre ismertebb az európai piacon, amit a hónap közepén a barcelonai Mobil World Congress-en tapasztalt nagy érdeklődés is mutatott.

„Eleinte csak ismerkedni, a piacot megismerni mentünk ezekre a nemzetközi kiállításokra, és kapcsolatok építése volt a cél. Ma már azonban az érdeklődők célirányosan, maguk keresnek meg minket és keresik megoldásainkat ezeken a rendezvényeken. Ez mindenképpen óriási előre lépés az elmúlt évekhez viszonyítva. Büszkék vagyunk arra, hogy a MOTIware-rel világszínvonalú magyar fejlesztést mutathatunk be Hannoverben is, amely új dimenziót ad a mobiltévézés élményének” – mondta el Dankó Sándor az ITware ügyvezető igazgatója.  

A CeBIT-en az ITware a piaci igényekre hangolódva vonultatja fel legújabb termékeinek palettáját, így bemutatásra kerül a televíziózás forradalmasítását célzó fejlesztés, az említett MOTIware, amely közösségi élménnyé varázsolja a mobiltelefonos tévézést, egyúttal új és hosszútávon jövedelmező szolgáltatást ad a mobil operátorok és tartalomszolgáltatók kezébe. A cég mobil technológián alapuló flottakövető alkalmazásának legújabb verziója a FLEETware pedig a jelentős méretű autóflottát üzemeltető cégek érdeklődését keltheti fel, mivel érezhető mértékben csökkenthetik az autóflották költségeit az új megoldással. Az ITware a Cebiten bemutat egy olyan fejlesztést is, amely a nagyszámú ügyfélkapcsolattal rendelkező vállalatoknak – telekommunikációs cégeknek, bankoknak, biztosítóknak – az ügyfélkapcsolati munkáját könnyíti azzal, hogy önkiszolgáló ügyintézést biztosít a partnereknek.

ITware Hannover CeBIT motiware kiállítás moblitelevízió fejlesztés
Kapcsolódó cikkek