Cégvilág

Felkészülés az Európai kkv-hétre

Rendezvénysorozat. A nők és a fiatalok vállalkozói lehetőségeire, a pénzügyi válságkezelés intézkedéseire, vállalkozások alapítására, működésére, továbbfejlesztésére, továbbá határon átnyúló projektekre összpontosít az idei Európai kkv-hét.

Az Európai Bizottság május 25. és június 1. között második alkalommal indítja útjára a rendezvénysorozatot, amelyen 37 európai ország vállalkozásai számára nyújtanak átfogó tájékoztatást az európai, nemzeti, regionális és lokális támogatási és forráslehetőségekről.
Idehaza a gazdasági minisztérium és az ITD Hungary koordinálja az Európai kkv-hetet. Tavaly Magyarország több mint ötven rendezvénnyel képviseltette magát.
A rendezvénysorozat keretében zajlik az Európai Vállalkozási Díj-versenyek nemzetközi fordulója is. A nyerteseket a záróeseményen, június 1-jén, Madridban hirdetik ki. A verseny két hazai pályázója a Magyar Posta Zrt. Postapartner program című pályázata és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozások határok nélkül elnevezésű projektje.

Postapartner program Magyar Posta Zrt. pályázat
Kapcsolódó cikkek