A Buyouts a magántőke iparágról több mint 20 éve készít elemzéseket, figyelemmel kíséri a private equity trendeket, az alapok működését, valamint a társaságok akvizícióit és exitjeit. A Buyout Firm of the Year díj különösen elismert a szakmában; a legutóbbi három díjazott az Advent International, a Blackstone és a Carlyle voltak.

A befektetési piac üzletkötéseit figyelő The M&A Journal az ügyletek alapján piaci elemzéseket készít és tesz közzé a magántőke piacról. A M&A Mid-Market Awards keretében meghirdetett nyolc kategória közül a Private Equity Firm of the Year elismerést idén a Riverside nyerte el.

„A Riverside 1988-as megalapítása óta azért dolgozik, hogy a középvállalatok felvásárlására specializálódott, világméretű magántőke társaságok között az első legyen. Ennek elérésében segítette az egységes brand, a megbízható üzleti modell, valamint az az évtizedes tapasztalatokra alapozott stratégia, amely mind a befektetőknek, mind a vállalatnak kiemelkedő megtérülést biztosít. A most nekünk ítélt díjak 22 évnyi munkánkat ismerik el” – nyilatkozta Vidovszky Ferenc, a Riverside Magyarország Senior Partnere.