Cégvilág

Ismert a TriGranit-pláza kérője

A német Commerz Real alapkezelő kizárólagos tárgyalásokat folytat a TriGranit fejlesztésű krakkói Bonarka City Center 50 százalékának megvásárlásáról.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a TriGranit „zászlóshajója”, a tavaly novemberben átadott, és az elmúlt hetekben számos díjjal jutalmazott krakkói Bonarka City Center felkeltette az intézményi befektetők érdeklődését. Szabó Zsolt, a társaság befektetési igazgatója akkor lapunknak elmondta: nem tervezték a még fejlesztés alatt álló központ eladását, de a heves érdeklődésnek köszönhetően folynak tárgyalások bizonyos tulajdonrész eladásáról. A vezető akkor megerősítette, hogy legfeljebb 50 százalékot adnának el.

Most az is kiderült, hogy a német alapkezelő, a Commerz Real folytat kizárólagos tárgyalásokat az esetleges tulajdonrész vásárlásról. A PropertyEu ingatlanpiaci szaklap információi most 250 millió eurós értékről szólnak. Az esetleges adás-vétel után is a TriGranit lesz a Bonarka City Center üzemeltetője – mondta el Szabó Zsolt a Világgazdaságnak.

felvásárlás TriGranit Demján commerz real Bonarka Szabó Zsolt
Kapcsolódó cikkek