Cégvilág

Még a Nyugat-Szahara térképei is letölthetők a TomTom navira

A TomTom felhasználói az új térképfrissítésekkel immár egyszerűen és könnyen hozzáférhetnek a piacon elérhető legpontosabb és legmegbízhatóbb térképekhez. Az új térképek, amelyek akár azonnal letölthetők a TomTom online térképboltjából, a TomTom Map Shopból, 100 ország új vagy frissített térképe mellett 3 új ország térképét és több mint százezer kilométernyi új útvonalat tartalmaznak, amik.

A TomTom felhasználói most először Marokkó és Nyugat-Szahara, Chile és a Francia Antillák térképét is letölthetik, amivel még tovább bővül a TomTom térképek lefedettsége.

A térképek több tízezer ellenőrzött módosítást és névtelenül gyűjtött GPS mérést tartalmaznak, amiket a TomTom navigációs készüléket használók globális közössége szolgáltat a TomTom számára.

A TomTom és annak felhasználói közössége egyedülálló párost alkot a navigációs iparágban, hiszen a TomTom a felhasználóival közösen hozza létre a világon a legmegbízhatóbb és legnaprakészebb térképeket.

A TomTom teljes térképcsomagja – a kimagasló minőségű Tele Atlas térképek formájában előre telepítve kerülnek a TomTom készülékeire. A negyedévente megjelenő térképfrissítések, a legújabb térkép garanciája, a Map Update Service térképfrissítő szolgáltatás, valamint a Map Share™ – mind-mind garancia arra, hogy a TomTom a navigációs iparban elérhető, lehető legjobb minőségű térképeket nyújtsa a felhasználóinak.

A negyedévente frissülő térképeken túl az új TomTom navigációs készülékhez jár a „legújabb térkép garanciája”. Amennyiben az első használatbavételtől számított 30 napon belül egy újabb térképfrissítés válik elérhetővé a TomTom rendszerében, a felhasználók ingyenesen letölthetik azt az újonnan vásárolt készülékükre.

A TomTom Map Update Service™ térképfrissítő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár két éven keresztül valamennyi térképfrissítéshez hozzájuthassanak, ezáltal pénzt takaríthatnak meg és az éppen aktuális legfrissebb térkép is biztosítva marad számukra.

A TomTom térképszolgáltatását egészíti ki a TomTom ingyenes Map Share™ közösségi térképhiba-javító és térképadat-megosztó szolgáltatása, ami a negyedévente megjelenő alaptérkép-frissítések között is biztosítja a mindig friss térképet.

Minden térkép és a Map Update Service™ térképfrissítő szolgáltatás elérhető a TomTom térképboltján a TomTom Map Shopon (www.tomtom.com) és a TomTom HOME-on, a TomTom ingyenes asztali szoftverén keresztül.

tomtom frissítés térkép TomTom
Kapcsolódó cikkek