Fejlesztés. A világon elsőként tesz elérhetővé IPTV szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton a Magyar Telekom lakossági márkája a T-Home. a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával. A társaság közleménye szerint a T-Home, a Cisco Systems és a Microsoft Magyarország közös fejlesztése révén a korábbiaknál jóval szélesebb körben, összesen több mint 1,5 millió háztartásba juthat el az – eddig csak ADSL, VDSL és optikai hálózaton elérhetővé tett interaktív internet alapú TV szolgáltatás.  
A T-Home az új szolgáltatás tesztelését 2009 decemberében kezdte el, amelynek eredményeit felhasználva először Budapesten és Délkelet-Magyarországon, majd a későbbiek során az ország további településein is elérhetővé válnak IPTV-s megoldások a kábelhálózaton is. Ezek közé sorolható a megállítható, visszatekerhető élő adás, a több mint 500 mozifilmet már tévépremier előtt kínáló Videotéka, az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár és más hasonlók.
Az innovatív megoldás a Cisco EuroDocsis 3.0 technológiáját és a Microsoft Mediaroom IP televíziós szoftverplatformját ötvözi.