Cégvilág

Fejlődik a falusi turizmus: disznóvágás, ökörsütés és tor!

Idegenforgalom. Még több vendéget vonzhat a falusi szálláshelyekre az, hogy egy júliustól hatályos jogszabály-módosításnak köszönhetően a falusi vendéglátók a vendégasztal-szolgáltatás keretében már házi vágást, ökörsütést, disznótort is végezhetnek – vélik a szakmabeliek.

 Jelentős minőségbeli fejlődést hozhat magával a januártól életbe lépő, konkrét követelményrendszerhez kötött napraforgós minősítő védjegy is. A falusi turizmus egyébként válságállónak bizonyult, tavaly is tovább nőtt a vendégek száma.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

turizmus disznóvágás falusi turizmus
Kapcsolódó cikkek