Cégvilág

Helyreigazítás

"Valótlan tényeket közölt, illetve való tényeket hamis színben tüntetett fel a Világgazdaság Online című internetes hírportál 2010 június 15. napján megjelent "Mennyit keresnek a pécsi szupervízmű vezetői? Bíróságra kellett menni " című cikkében.

Nem felelnek meg a valóságnak azok az állítások, hogy Winkler Tamás vezérigazgató 600, Gelb Zoltán gazdasági igazgató pedig 950 ezer forintot keres havonta, tette közzé a Tettye Forrásház a napokban internetes oldalán.

A társaság csak azután tette közzé ezt az információt, hogy a PécsStop munkatársa pert indított a társaság ellen, közérdekű adatok kiadását kérve.

Ezekkel az állításokkal szemben a való tények a következők:

A Tettye Forrásház Zrt (továbbiakban: Társaság) már a PécsiStop perindítását megelőzően, 2010 január 29. napján közzétette Winkler Tamás vezérigazgató és Gelb Zoltán gazdasági igazgató jövedelmére vonatkozó adatokat.

A fenti mondatok alapján az a hamis látszat, hogy a Társaság  a PécsiStop munkatársa által indított per miatt tette közzé az információt.

A cikk által keltett hamis látszattal szemben a valóság az, hogy a Társaság nem az ellene indított kereset hatására, hanem ettől teljesen függetlenül - egyébként jogszabályokban foglalt kötelezettségének eleget téve - tette közzé a fenti mondatokat." - áll a Társágság sajtó-helyreigazítási nyilatkozatának közzétételében.

helyreigazítés PécsiStop Tettye Forrásház
Kapcsolódó cikkek