Cégvilág

Azonnal megtudható, hogy milyen a cég vevőkiszolgálása

Magyarországon százezres nagyságrendben végeznek próbavásárlást a cégek annak érdekében, hogy fejlesszék ügyfélkiszolgálásukat. Ma bemutatták a hazánkban egyedülálló online Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszert (IMSR), melynek segítségével a próbavásárlást szervező cég akár órákon belül kész teszteredményeket tud bemutatni megrendelőjének.

Így a cégek a lehető leggyorsabban be tudnak avatkozni ügyfélkiszolgálási folyamataikba az esetleges hiányosságok kiküszöbölése érdekében.

A ClientFirst Consulting által ajánlott webalapú új jelentési szolgáltatás a korábbi kezdeményezések előnyös tulajdonságait és az egész folyamatot zárt rendszerré integrálja a próbavásárlók kiválasztásától az eredmények többdimenziós bemutatásáig. A rendszer zártsága nullára csökkentheti az eredmények feldolgozásából eredő hiba mértékét.  A cég által nyújtott szolgáltatás segítségével az egész folyamat felgyorsul és lehetővé válik az eredmények (a tesztlátogatásokon rögzített értékelések) akár perceken belüli feldolgozása, értékelése többszintű, akár térgrafikai, országokat átívelő megjelenítése. A projekt közben végrehajtott változásokat a rendszer azonnal megjeleníti az eredményekben.

„A rendszer további előnye, hogy a vevőkiszolgálással foglalkozó munkatársak is azonnal visszajelzést kapnak, hogy miben jók és mit kell fejleszteniük a vevőkiszolgálás során.  A cégek különböző szintű vezetői pillanatról-pillanatra követhetik az interneten vagy akár térképen is, a térinformatikai megoldás segítségével, hogy milyen színvonalon valósul meg cégük vevő-kiszolgálása az egyes kirendeltségeken.” – fűzi hozzá Kricska István, a ClientFirst Consulting ügyvezető partnere. A rendszer képes más kutatások eredményeit is integrálni a próbavásárlások mellett.

A rendszer használatának előnyeit a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj 2010” versenyben résztvevő cégek élvezhetik elsőként, már e rendszeren követhetik majd a teszteredményeket, de a ClientFirst Consulting arra is törekszik, hogy a versenyben résztvevő vállalatok mellett a hazai kis- és középvállalatok is megismerjék és élvezzék ezen új generációs megoldás előnyeit.

Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszert ClientFirst Consulting IMSR
Kapcsolódó cikkek