Cégvilág

Stumpf testvére a MAVIR felügyelőbizottságának élén

A MAVIR ZRt. Igazgatósága Töröcskei Istvánt választotta a testület elnökévé. A szeptember 30-i Felügyelő Bizottsági ülésen a grémium elnökének Dr. Stumpf Jánost választotta - olvasható a cég közleményében.

A társaság 2010. szeptember 13-i rendkívüli közgyűlése a főtulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM Zrt.) előterjesztésére visszahívta a vezető testületek tagjait, egyben megválasztotta a MAVIR ZRt. új tisztségviselőit. A közgyűlés Tari Gábort megerősítette vezérigazgató pozíciójában.

A MAVIR ZRt. Igazgatóságának új elnöke Töröcskei István közgazdász korábban a Széchenyi István Kereskedelmi Bank elnöki, illetve az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatói posztját töltötte be. Töröcskei dolgozott londoni és prágai pénzintézeteknél is. Az utóbbi években a Pannergy Nyrt. igazgatósági tagja volt, valamint jelenleg is a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt  elnöke, a Hír TV Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint a Magyar Atlanti Tanács tagja.

A MAVIR ZRt. Felügyelő Bizottságának tagjai Dr. Stumpf János ügyvédet választották a testület elnökévé. Dr. Stumpf János 49 éves jogász, ügyvédként elsősorban társasági jog, ingatlanjog, munkajog és adójog szakterületeken szerzett tapasztalatot.

A MAVIR ZRt. Igazgatóságának tagjai 2010. szeptember 14-től Csomai Kamilla, Dr. Gelényi Csaba, Petykó Zoltán, Töröcskei István és Tari Gábor vezérigazgató. A MAVIR ZRt. Felügyelő Bizottságának tagja lett 2010. szeptember 14-től Dr. Stumpf János, Dr. Békési Zsófia és Dr. Vörös József.

Mavir Stumpf Töröcskei hír tv pannergy felügyelőbizottság
Kapcsolódó cikkek