Cégvilág

Új vezetőség a Pannonmill élén

Szeptember 1-jétől teljes mértékben megújult a Pannonmill Zrt. vezetése és egy háromtagú igazgatóság vette át a cég irányítását. A Pannonmill Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját Poór Zoltán tölti be, október 16-ától pedig Szélpál Zsolt felel a vállalat értékesítési feladataiért. Az Igazgatóság harmadik tagja Andreas Jirkowsky pénzügyi igazgató lesz.

Szeptember elsejétől Poór Zoltán tölti be a Pannonmill Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját, ahol kiemelten a vállalat beszerzési, termelési, humánpolitikai, minőségbiztosítási és ingatlan-gazdálkodási feladataiért felel majd. A 44 éves szakember Csordás S. Tibort váltotta a poszton.

Poór Zoltán 1992-ben értékesítési menedzserként kezdte el pályafutását a Philips Elektronikai részlegénél, Bécsben, két évre rá pedig már értékesítési igazgatónak nevezték ki a Pannon GSM-nél. 1995 és 2004 között vezető pozíciót töltött be magyar cégeknél 2005-ben a Globus Konzervipari Zrt. értékesítési és marketing igazgatójává nevezték ki. 2007-től jelen kinevezéséig saját cégében, a Food Expert Kft-ben dolgozott tanácsadóként. Poór Zoltán 1991-ben diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetemen, németül és angolul folyékonyan beszél.

A Pannonmill Zrt. igazgatóságához október 16-ától csatlakozik majd Szélpál Zsolt, aki a vállalat értékesítési igazgatói pozícióját látja majd el. A szakember a Tetra Pak Hungary Zrt-től igazolt át, ahol Magyarországért és Ausztriáért felelős Retail Manager volt. Tanulmányait külföldön végezte a németországi Constance Egyetemen, majd a Bécsi Egyetemen gazdaságtanból diplomázott. 

Pannonmill Komárom malomipar poór zoltán
Kapcsolódó cikkek