Zsoldos Miklós, a jelenlegi elnök-vezérigazgató saját kívánságára lép vissza posztjáról, mert családjával egy évre külföldre költözik, ahol többek között a biztosítási üzletággal kapcsolatos új üzleti modellekkel foglalkozik majd.
 
„Lehel Gábor egy olyan nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakember, aki otthonosan mozog a biztosítási piacon és cégcsoportunkat is kiválóan ismeri. Örülök, hogy személyében egy fiatal, de nagyon tapasztalt menedzsert tudtunk megnyerni, aki további sikerekre vezeti majd az Union Biztosítót. A féléves átadási időszak biztosítja a folyamatosságot az Union számára, amely Zsoldos Miklós vezetése alatt a biztosítási piac top szereplői közé emelkedett. A Vienna Insurance Group vezetése nevében köszönetet mondok Zsoldos Miklósnak eredményes munkájáért, és nagyon örülnék, ha a jövőben sokoldalú tapasztalatait a cégcsoporton belül kamatoztatná” – kommentálja a vezetőváltást Günter Geyer, a Vienna Insurance Group vezérigazgatója.
 
Lehel Gábor az Union Biztosító anyavállalatánál, a bécsi székhelyű Vienna Insurance Groupnál 2003-ban kezdett dolgozni. 2005-től a csoport controlling és rating vezetője, majd 2006 novemberétől a főtitkárság vezetője. 2008 májusa óta az Union Biztosító, 2010 januárjától pedig a VIG szlovákiai leányvállalatának, a Kooperativának is igazgatósági tagja. Ez utóbbi pozíciója jövőre megszűnik.