Cégvilág

Külföldi hívás: Ausztráliába olcsóbb, mint Bulgáriába

A Telenor új, promóciós Nemzetközi Zóna szolgáltatásával a korábbinál olcsóbban, kedvezményes percdíjak mellett telefonálhatunk számos európai országba, vagy akár Ausztráliába és az Egyesült Államokba is.

A szolgáltató így könnyíti meg a külföldön élő rokonokkal, barátokkal való kapcsolattartást. A zónadíjak érdekességeket is rejtenek. Így például Ausztráliába ugyanannyiért (19 ft/perc) hívhatunk vezetékes számot, mint Ausztriába vagy Csehországba, ám belgiumi vagy bolgár percdíj már több mint négyszer annyi, 89 forint. 
 
„A Telenornál kiemelt célunknak tartjuk, hogy összehozzuk a családokat, és támogassuk őket abban, hogy az egymástól távol élő rokonok folyamatos kapcsolatban állhassanak egymással. Ezt szem előtt tartva dolgoztuk ki a Nemzetközi Zóna szolgáltatásunkat is, amelynek segítségével a családok gyakrabban és többet beszélgethetnek külföldön tartózkodó szeretteikkel és barátaikkal anélkül, hogy a hívások költsége jelentős anyagi terheket róna rájuk.” – mondta Nyilas Orsolya, megbízott PR vezető.

percdíjak hívások Telenor
Kapcsolódó cikkek