Cégvilág

Távozik az Erste Bank Hungary vezére

Távozik posztjáról 2011. május 31-ével Papp Edit, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki 2007 óta irányítja Magyarország második legnagyobb pénzintézetét.

Papp Edit az Erste Banknál eltöltött több mint tíz éves felsővezetői pályafutása során a cég közleménye szerint sikeresen építette ki és bővítette a pénzintézet vállalati üzletágát, de emellett évek óta csoportszintű koordinálói feladatot is ellátott az Erste Group Corporate Board elnökeként.

2007-től irányítása alatt az osztrák tulajdonú Erste Bank Hungary pénzügyi csoport megszilárdította helyét a magyar nagybankok sorában. A jövőben Papp Edit más szakmai kihívásokat kíván keresni Magyarországon – fogalmaz a pénzintézet közleménye.

Hálásak vagyunk, hogy Papp Edit még pár hónapig vállalja a poszt betöltését, ezzel is támogatva a zökkenőmentes átmenetet – mondta Andreas Treichl, a tulajdonos Erste Group vezérigazgatója.

Pályafutásom legizgalmasabb 10 évét töltöttem a banknál, azonban nemrégiben elérkezett az a pillanat, amikor úgy éreztem: szaktudásomat újabb kihívások elé szeretném állítani” – jelentette ki Papp Edit döntését kommentálva.

vezérigazgató Erste Bank papp edit távozik
Kapcsolódó cikkek