Cégvilág

Tesztelje Ön is az új várbuszt - Fotó

A Molitus Kft., a Rába Jármű Kft. és a Webasto-Hungária Kft. közös fejlesztése, az S91-es midibusz 2011. július 12. és augusztus 22. között rója a kilométereket a várbusz, azaz a 16-os járat útvonalán.

A három évvel ezelőtti tesztelés idején még MidiCity S91-es névre hallgató midibusz azóta a környezetvédelem terén is előrelépett: 115 kW-os Daimler motorja megkapta az Euro5-ös minősítést. A járműben hőség idején valódi komfortot a teljeskörű utastéri légkondicionálás biztosít. A levegő hűtése mellett pollenszűrő, frisslevegő- és szmog-üzemmód, temperált szellőztetés, valamint diffúz levegőelosztás kényezteti a járaton utazókat.

A kerekesszékkel közlekedőket a második ajtónál mechanikusan működtethető rámpa segíti, a ma már elmaradhatatlan térdeplőfunkcióval együtt. A midibusz részletesebb műszaki paraméterei, menetrendje, valamint a róla készült fotók – köztük valamennyi, korábban tesztelt jármű adatai – itt találhatóak.

Amint az immár hagyomány, a tesztautóbuszon való utazás most is ingyenes, cserébe mindössze annyi a BKV Zrt. kérése, hogy az utazás során tapasztalt benyomásaikat írják meg az [email protected] e-mail címre, illetve honlapunk online ügyfélszolgálatára. Különösen számít a cég az utasok véleményére az utasülések számát, elhelyezkedését, az ülések közötti folyosó méretét, a kapaszkodók mennyiségét, a kapaszkodási lehetőséget illetően, de fontos szempont az utazás során tapasztalt komfortérzet, az utastájékoztatás minősége, valamint a jármű megjelenése, esztétikuma is.

midibusz BKV várbusz
Kapcsolódó cikkek